7 februari 2018

Voorverkoop Paard&Koets van start

Vanaf nu kun je jouw toegangskaarten kopen voor ‘s werelds grootste mensportfeest op 20, 21 en 22 april. Paard&Koets vindt aankomend jaar voor het eerst plaats op het omvangrijke Equestrian Centre de Peelbergen, waar het samensmelt met de Internationale Menwedstrijden Kronenberg. Het uitgebreide promodorp biedt volop mogelijkheid om te shoppen, er is een educatief programma met bekende menners en trainers, ontmoet andere mensportliefhebbers én geniet alle dagen van spannende sport.


Foto: Krisztina Horváth

Terreinindeling

Paard&Koets beschikt op de nieuwe locatie over twee beurshallen met ruim honderd stands en twee indoor én outdoor demonstratiepistes. De spannende internationale marathon kun je op zaterdag- en zondagmiddag ook volgen vanuit het promodorp, waar twee marathonhindernissen worden geplaatst. Op het buitenterrein vind je naast het marathonparcours twee dressuur-/vaardigheidspistes en stands van stamboeken.

Bekende trainers

Ook dit jaar zijn weer bekende (internationale) trainers aangetrokken om een educatief programma te verzorgen. Een greep uit de namen van 2018: Wim de Poorter, Leonne van Gestel, Lammert Haanstra, Berry van den Bosch, Betinna Winkler en Jan vanden Berghe. De lijst wordt wekelijks aangevuld, klik hier voor een actueel overzicht.

www.paardenkoets.nl