28 mei 2015

Website Rijtuigenmuseum Valkenswaard online!

De website van Rijtuigenmuseum Valkenswaard is online! Op www.rijtuigenmuseumvalkenswaard.nl vindt u alle informatie over dit unieke Rijtuigenmuseum van de bekende rijtuigenbouwers, de gebroeders Frits, Henri en Eric van den Heuvel.

Met het realiseren van het Rijtuigenmuseum Valkenswaard is een lang gekoesterde wens van de familie Van den Heuvel in vervulling gegaan. Vader Christiaan van den Heuvel (overleden in 2004) startte een eigen bedrijf in nieuwe rijtuigen, waarbij in de jaren ‘70 ook de wereldwijde handel op gang kwam met verzamelaars van antieke rijtuigen. Christiaan bevond zich al snel in de positie dat hij het zich kon veroorloven om de mooiste en meest bijzondere rijtuigen te behouden. Het is deze passie voor het vak en oog voor authentieke materialen, die het mogelijk maakte om een waardevolle collectie op te bouwen. De tijd is aangebroken om deze collectie met het grote publiek te delen.

Het Rijtuigenmuseum is vooralsnog alleen geopend op afspraak voor groepen vanaf circa 15 personen. Een bezoek aan het Rijtuigenmuseum is hét uitje voor rijtuig-en/of menverenigingen!

Neem gauw een kijkje op www.rijtuigenmuseumvalkenswaard.nl