30 december 2014

Willy Naessens nieuwe sponsor Boyd Exell

Mensportliefhebber pur sang én eigenaar van het bekende industrie-en zwembadenbedrijf Willy Naessens uit België gaat de komende jaren drievoudig Wereldkampioen Boyd Exell ondersteunen. Naessens ondersteunde de afgelopen jaren de zeer succesvolle Belgische vierspanrijder Gert Schrijvers, die onlangs bekend maakte te zijn gestopt als actieve wedstrijdmenner.


Foto: Dirk Caremans


Foto: Dirk Caremans


Foto: Dirk Caremans


Foto: Dirk Caremans

“De Willy Naessens Group heeft al een vestiging in Nederland en wij willen graag onze markt in Nederland uitbreiden,” vertelt Naessens, die 25 jaar geleden besmet raakte met het mensportvirus. “Met de ondersteuning van Boyd Exell die in Valkenswaard woont, hopen wij veel naamsbekendheid te creëren in Nederland. ”
Willy Naessens en Boyd Exell zijn voor de komende twee tot drie jaar een verbintenis aangegaan: “De afgelopen 15 jaar hebben we met veel plezier Gert Schrijvers ondersteund en ik hoop dat we met Boyd ook weer 15 jaar vol kunnen maken, maar of ik dat nog mee mag maken, weet ik natuurlijk niet!” Lacht de 75-jarige Naessens.
Willy Naessens was tot en met 2012 sponsor van de Wereldbekerwedstrijd in het Belgische Mechelen en na een jaar van afwezigheid heeft hij deze rubriek opnieuw geadopteerd. Naessens organiseert tevens van 18 tot en met 20 september het Belgisch Kampioenschap mennen voor alle rubrieken op zijn eigen terrein in Elsegem.
Naessens sluit niet uit dat hij in de toekomst een Wereldbekerwedstrijd voor vierspannen in Nederland zal gaan ondersteunen.

Exell is uiteraard zeer verguld met de ondersteuning van Naessens: “Ik was heel blij toen Naessens me benaderde voor sponsoring. Ik had nog geen commerciële sponsor, dus de steun van Naessens was uiteraard zeer welkom. Mijn andere sponsoren blijven me ook ondersteunen nu ik in Nederland woon, zoals Dodson & Horrell voor het voer, de Hongaarse familie Vincze voor het paardenmateriaal en mijn privésponsors Hugh Scott Barrett en Boots Wright. Met mijn verhuizing naar Valkenswaard zit ik vlakbij Van den Heuvel rijtuigen en Van der Wiel tuigenmakerij waardoor het een stuk gemakkelijker is om samen hun producten te innoveren en nieuwe ideeën uit te proberen.”Foto: Dirk Caremans


Foto: Dirk Caremans