24 januari 2019

WK ponymennen Kisbér-Ászár zoekt ervaren vrijwilligers

Ben jij fan van de (pony) mensport en wil je graag het Wereldkampioenschap voor de enkel,-twee-en vierspan pony’s in het Hongaarse Kisbér-Ászár van 25 tot en met 29 september van dichtbij meemaken? Dat kan! De organisatie is op zoek naar enthousiaste en ervaren vrijwilligers voor diverse taken tijdens de wedstrijd.

Schrijvers & computerbedieners tijdens de dressuur
Bij elk jurylid (5) komt iemand die schrijft en een persoon die de punten in de computer invoert voor de live scoring.

(Hoofd) hindernisrechters & computerbedieners tijdens de marathon
Voor iedere hindernis (8) is de organisatie op zoek naar ervaren (hoofd) hindernisrechters en 1 persoon per hindernis die de computer bedient voor de live scoring.

Ook voor de functie van starter/finisher in de marathon en meters in de vaardigheid verwelkomt de organisatie graag ervaren personen.

De organisatie biedt je gedurende de wedstrijdweek een kosteloze kampeerplaats aan op de fancamping (op het wedstrijdterrein), uiteraard gratis toegang en lunch en diner op de dagen dat je meehelpt.

Voor de schrijvers en starters/finishers is goede kennis van de Engelse taal een must. Voor de overige functies volstaat basiskennis van Engels of Duits.

Het voorlopige programma is als volgt:

Zondag 22 september: aankomst deelnemers
Maandag 23 september: aankomst deelnemers
Dinsdag 24 september: veterinaire keuring
Woensdag 25 september: dressuur
Donderdag 26 september: dressuur
Vrijdag 27 september: dressuur
Zaterdag 28 september: marathon
Zondag 29 september: vaardigheid

Heb je ook zin om mee te helpen tijdens de voorbereidingen met het klaarmaken van het wedstrijdterrein? Heel graag! Neem voor meer informatie en om je aan te melden contact op met Cindy Timmer (wedstrijdsecretariaat) of met Vilmos Jámbor (organisator).