24 februari 2016

Word jij de groom van IJsbrand Chardon?

Op donderdagavond 17 maart geven Bram en IJsbrand Chardon een Rondje Instructie Mennen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Wereldbekerkampioen IJsbrand Chardon verzorgt als afsluiting van deze educatieve avond een spectaculaire show met zijn vierspan razendsnelle Lipizzaners en jij kunt dan zijn groom zijn op het rijtuig!


Het KNHS Rondje Instructie wordt gehouden op 17 maart 2016 in de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De entree is € 15,- per persoon.


Klik hier om entreekaarten te bestellen.

Vragen kun je mailen naar: accommodaties@knhs.nl
 

19.30 – 20.15 uur: dubbellonge en onder het zadel
20.15 – 20.45 uur: openbare les

20.45 – 21.00 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen

21.00 – 21.30 uur: pauze
21.30 – 22.30 uur: enkelspan, vierspan en spectaculaire afsluiting
 

Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst een lootje (kosteloos) en tijdens de avond wordt er uit alle lootjes een nummer getrokken. Heb jij het winnende lot? Dan mag jij tijdens de show van IJsbrand Chardon als groom fungeren op zijn rijtuig! Je staat samen met zijn vaste groom achterop en wij zorgen uiteraard voor een helm. Nadat je instructies hebt gekregen van IJsbrand ben jij er mede verantwoordelijk voor dat het rijtuig in balans blijft!
Wil jij kans maken op deze unieke ervaring? Kom dan op donderdagavond 17 maart naar het NHC in Ermelo.
Tijdens deze avond waarin het thema ‘De opbouw van de opleiding van een menpaard’ centraal staat maak je tijdens de verloting tevens kans op een gratis les van Bram Chardon met je eigen aanspanning.Foto: Marie de Ronde-Oudemans