3 juni 2017

Word jij KNHS instructeur of KNHS official?

Heb jij passie voor mennen, wil je je kennis en ervaring graag overbrengen op anderen én heb je oog voor het welzijn van zowel paard én menner? Mooi, want dan ben jij de ideale persoon om KNHS instructeur of om KNHS official te worden. De informatie over het aanbod voor seizoen 2017-2019 is nu beschikbaar!

Word instructeur

Een goede instructeur is goud waard. Ben jij een echt ‘paardenmens’ en wil je jouw kennis en ervaring overdragen? Word dan Instructeur Basissport of Instructeur Wedstrijdsport. Als voorbereiding op de instructeursopleiding kun je facultatief de vooropleiding (ook wel ‘aspirant-instructeur’) volgen. Heb je al een instructeursdiploma en veel ervaring met lesgeven? Dan kun je je ontwikkelen tot trainer en lesgeven op subtopniveau.

Heb je nog geen KNHS instructeursdiploma maar wel veel ervaring met lesgeven, dan kun je wellicht instromen via het EVC-traject.Word official

Om de paardensport mogelijk te maken zijn heel veel officials nodig. Juryleden bijvoorbeeld, maar ook parcoursbouwers, federatievertegenwoordigers, ringmeesters, omroepers, technisch afgevaardigden, hinderniswaarnemers, I&R-controleurs en nieuw dit seizoen: ponymeters.

De KNHS verzorgt allerlei opleidingen voor deze leuke vrijwilligersfuncties.

Klik hier voor alle informatie.Foto: Rinaldo de Craen