22 januari 2014

Zarembowicz en Diener geven clinics in USA

De succesvolle Duitse menners Thorsten Zarembowicz en Carola Diener-Slater zijn de eerste clinicgevers van het recent gelanceerde USEF Developing Driving Program (DDP).
Er zijn in de Verenigde Staten weinig trainingsmogelijkheden voor menners op USEF en FEI niveau en er is veel vraag naar training met bekende menners en coaches. De Amerikaanse hippische sportbond USEF lanceert in 2014 het Developing Driver Program om meer trainingen van niveau te kunnen organiseren.
De locaties voor de clinics worden gekozen door het hele land, waarbij gekeken wordt naar het aantal menners en de meest geschikte faciliteiten om menners op USEF en FEI niveau te trainen.
De eerste clinic voor 2014 staat gepland van 28 februari tot 2 maart in The Grand Oaks, Weirsdale, Florida. Wereldkampioen enkelspan Thorsten Zarembowicz is de clinicgever. De tweede clinic wordt gehouden van 29 -31 maart op het Sargeant Equestrian Center, Lodi, California, met Wereldkampioen tweespan Carola Diener-Slater en haar man William Slater als clinicgevers.