15 februari 2016

Zaterdag 20 februari eerste editie Driving De Achterhoek

De eerste editie van Driving De Achterhoek in Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender staat op zaterdagavond 20 februari op het programma. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen. De organisatie is verheugd dat zoveel gerenommeerde menners, het Nederlandse bedrijfsleven en verenigingen de menwedstrijd ondersteunen.

“De positieve reacties van mensportliefhebbers en deelnemers uit het hele land en het buitenland geven aan dat Driving De Achterhoek een aanwinst voor de Achterhoek en Gemeente Oost Gelre is”, vertelt Gerben Olthof namens de organisatie.

De ruimtelijke opzet van het Paardensportcentrum Lichtenvoorde zorgt voor een unieke sportlocatie voor de mensport in Nederland en Europa. “Nergens is er een indoor pisteafmeting voor een menwedstrijd zo groot als in Vragender.”

De eerste deelnemer start om 19.00 uur. Negen vierspanrijders en tien tweespanrijders, allen rijdend op uitnodiging van de organisatie, gaan in een waar paardensportspektakel de strijd met elkaar aan.

Halverwege de avond is er een uniek showprogramma van Alexandro P, de fantastische Gelderse hengst, en enkele nakomelingen. Driving De Achterhoek wordt afgesloten met een unieke verloting van hippische items, zoals een dekking van Alexandro P en een overnachting voor twee personen en twee paarden bij Paardenhotel De Cantharel in Apeldoorn.

De entree is gratis en er zijn staanplaatsen, na eerder verkochte tribuneplaatsen. De hal aan de Weijenborgerdijk 34 in Vragender is vanaf 18.00 uur geopend.

Klik hier voor meer informatie.