10 november 2014

Zilfia’s Hoeve eind januari in teken van minimarathon

Dankzij een goede samenwerking tussen Menvereniging de Rijnruiters uit Nieuwegein en de eigenaren van Manege de Zilfia’s Hoeve in Houten staat ook dit seizoen weer een indoor minimarathon op de kalender. Het is al weer de zevende editie van deze wedstrijd op 23 en 24 januari. Evenals vorig jaar dingen rijders uit District West mee naar het Districtskampioenschap. De kampioenen uit de enkel- en tweespanrubrieken en de vierspan pony’s plaatsen zich rechtstreeks voor ‘De Strijd der Districten’ op zondag 1 februari in Ermelo.


In Houten is de wedstrijd uiteraard ook weer opengesteld voor deelnemers uit andere Districten. Inschrijven kan tot 9 januari, maar doe dat zo snel mogelijk, want vol is vol. Anders loop je het risico op de wachtlijst te belanden. Vanwege de grote belangstelling voor de wedstrijd mag elke menner maar één keer inschrijven.
Na de twee parcoursen mogen de beste combinaties door naar de finale op zaterdagavond. Ongeveer één op de drie combinaties zal terug te zien zijn. In de finale wordt gestreden worden om de goed gevulde pot met prijzengeld en waardebonnen.

vrijdag 23 januari 2015
13:00 uur tweespan paard
17:00 uur enkelspan paard

zaterdag 24 januari 2015
8.00 uur enkelspan pony
11.30 uur tweespan pony
15.00 uur tandem pony, aansluitend vierspan pony, aansluitend vierspan paard
19.30 uur Finale

Dankzij de binnenpiste met een enorme lengte en de uitstekende losrijmogelijkheden leent de Zilfia’s Hoeve zich prima voor een indoor marathon. Bovendien is rijden in de voorrondes al een feestje, want de unieke finalesfeer, waardoor deelnemers, sponsoren en publiek graag van de partij zijn, is op vrijdagavond al te proeven.

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.