10 februari 2018

SWM Eefde – Gorssel op 7 en 8 april

In het weekend van 7 en 8 april organiseert koetsiersvereniging “Achter ’t Peerd” op en rondom haar eigen clubterrein een samengestelde wedstrijd. Het terrein ligt naast de kartbaan en de Gorsselse Heide.

Het wegtraject voert de aanspanningen door de bosrijke omgeving en de hindernissen liggen op het naastgelegen grondgebied aan het hoofdterrein. De hindernissen zijn een uitdaging voor de deelnemers.

De dressuur en de vaardigheid liggen dicht bij de hindernissen, zodat zowel deelnemers als bezoekers een schitterend hoofdterrein hebben, met alles makkelijk bereikbaar en goed te volgen op loopafstand.

De wedstrijd begint op beide dagen om 08.00 uur en op zondag vindt om 17.00 uur de prijsuitreiking plaats. Het gehele wedstrijdterrein is voor iedereen vrij toegankelijk. Op het hoofdterrein bevindt zich een horecagelegenheid en is er voor de kinderen een springkussen.
Dat het ook dit jaar weer mogelijk is een verrassende en spectaculaire wedstrijd te organiseren is mede te danken aan de sponsoren.

Voor bezoekers is er een ruime parkeergelegenheid, via wegbewijzering uitgebreid aangeven omdat de Elzerdijk op beide dagen afgesloten is voor doorgaand verkeer.

Inschrijven kan via Mijn KNHS en impulsrijders door een mail te sturen naar sgmw@achtertpeerd.com

Klik hier voor meer informatie en inschrijven