Over Hoefnet

Op Hoefnet vindt u het allerlaatste nieuws, actuele video’s van in- en outdoor menwedstrijden, uitgebreide fotoalbums per wedstrijd, de wedstrijdkalender en uitslagen van men-evenementen van alle soorten en maten. U vindt er uitslagen van oefenmarathons, maar ook uitslagen van internationale kampioenschappen, die tijdens het evenement vaak door middel van live scoring op Hoefnet worden getoond.

Hoefnet is in 1996 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot de meest actuele en toonaangevende mensportwebsite ter wereld. Met gemiddeld ruim 133.000 gebruikers per maand mag Hoefnet zich een van de populairste paardensportwebsites ter wereld noemen. Naast het Nederlandse nieuws bericht Hoefnet ook over menners en mensportevenementen in de rest van de wereld. Hoefnet is ook in het Engels, Duits en Hongaars te lezen. Via uw eigen Google Analytics account kunt u eenvoudig meten hoe vaak uw website wordt aangeklikt via Hoefnet.

De kracht van Hoefnet ligt in de betrokkenheid en passie voor de mensport. Altijd en overal bovenop het nieuws, dat objectief en informatief wordt gebracht. Door de aanwezigheid op een groot aantal menwedstrijden in Nederland en in het buitenland, inclusief de Europese-en Wereldkampioenschappen, kan Hoefnet de mensportliefhebbers altijd van actueel nieuws, uitslagen, video’s en foto’s voorzien.

DOWNLOAD DE TARIEFKAART

Contactgegevens

Hoefnet
Meike Paridaans
Telefoon: +31 (0) 658 912633
Email: info@hoefnet.nl
KVK: 81986718

Paardenrennen en wedden gaan samen als pindakaas en jam. Als je naar een paardenrace kijkt, is het normaal dat je wat actie wilt tijdens de race. Wedden op.Wedden op paardenrennen

Wedden op pony’s is al eeuwen een tijdverdrijf over de hele wereld. Er gaat niets boven de haast van het kijken naar de paarden die over de rug komen terwijl je paard de buitenkant opduwt en op het laatste moment de leiding neemt. Fans die schreeuwen, vuil vliegen, jockeys jockeyen – echt geweldig https://nlbonuses.com. Als je dat nog niet live hebt meegemaakt, raden we je aan in ieder geval je best te doen om de track een keer te halen. Je zult verslaafd zijn.

Of je nu eerder op de baan bent geweest of niet, je weet waarschijnlijk dat paardenrennen en sportweddenschappen samengaan als pindakaas en gelei. Als je altijd al in actie wilde komen, maar niet zeker weet waar je moet beginnen, ben je hier op de juiste plek. Of, als je een doorgewinterde, betere bent die je tracksucces wil verbeteren, ben je hier ook aan het juiste adres.

In deze gids zullen we je door alles leiden wat je moet weten om aan de slag te gaan met wedden op paardenrennen of om je weddenschappen op paardenrennen naar een hoger niveau te tillen. We leiden je door de beste online sites om op te wedden en de strategieën die je nodig hebt om te winnen. We zullen ook de meest populaire soorten weddenschappen op paardenrennen opsplitsen in termen die u kunt begrijpen. We laten je in een mum van tijd van opwinding schreeuwen tegen de pony’s als de beste van hen.