Over Hoefnet

Op Hoefnet vindt u het allerlaatste nieuws, actuele video’s van in- en outdoor menwedstrijden, uitgebreide fotoalbums per wedstrijd, de wedstrijdkalender en uitslagen van men-evenementen van alle soorten en maten. U vindt er uitslagen van oefenmarathons, maar ook uitslagen van internationale kampioenschappen, die tijdens het evenement vaak door middel van live scoring op Hoefnet worden getoond.

Hoefnet is in 1996 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot de meest actuele en toonaangevende mensportwebsite ter wereld. Met gemiddeld ruim 133.000 gebruikers per maand mag Hoefnet zich een van de populairste paardensportwebsites ter wereld noemen. Naast het Nederlandse nieuws bericht Hoefnet ook over menners en mensportevenementen in de rest van de wereld. Hoefnet is ook in het Engels, Duits en Hongaars te lezen. Via uw eigen Google Analytics account kunt u eenvoudig meten hoe vaak uw website wordt aangeklikt via Hoefnet.

De kracht van Hoefnet ligt in de betrokkenheid en passie voor de mensport. Altijd en overal bovenop het nieuws, dat objectief en informatief wordt gebracht. Door de aanwezigheid op een groot aantal menwedstrijden in Nederland en in het buitenland, inclusief de Europese-en Wereldkampioenschappen, kan Hoefnet de mensportliefhebbers altijd van actueel nieuws, uitslagen, video’s en foto’s voorzien.

DOWNLOAD DE TARIEFKAART

Contactgegevens

Hoefnet
Cindy Timmer
Vuurvlinder 152
NL-7323 VK Apeldoorn
Telefoon: 0654 674396
Email: info@hoefnet.nl

Hoefnet is een initiatief van Head2Tail