20 mei 2010

5 sterren voor De Hooghe Acker

De ontwikkeling van het mensportbedrijf van tandemrijder Han Gankema is de FNRS niet ontgaan. De Hooghe Acker mensport in Annen dat zich volledig richt op de mensport, heeft onlangs haar vijfde ster van de FNRS uitgereikt gekregen.


De 5 hectare grote accommodatie had al 4 sterren met haar rijhal, overdekte longeerpiste, trainingsveld en nieuwe stallen voor gastenpaarden. Het afgelopen jaar is het sfeervolle terrein uitgebreid met een dressuurbaan (40x100m), marathonhindernissen met waterpartij en een gezellige pub met terras. Een chalet is momenteel in aanbouw en nog voor de zomer gereed. Al deze faciliteiten zijn speciaal voor de mensport ontwikkeld.

De Hooghe Acker is gelegen op de Hondsrug in Drenthe, aan de rand van het 5 sterren natuurgebied Nationaal Park Drentsche Aa. Op slechts 2 uur rijden van de Randstad vindt u een unieke combinatie van een 5 sterren mensport-accommodatie en een goed toegankelijk 5 sterren natuurgebied. U bent van harte welkom voor een trainingsweek of menvakantie. Kijk voor meer informatie op www.dehoogheacker.nl