31 juli 2019

Aanstaand weekend NK enkel- en tweespannen en finale Para Men Trophy in Hulsberg

Nog enkele dagen, dan barst de strijd los tijdens de Nederlandse Kampioenschappen enkel-en tweespan paarden in Hulsberg. Voor de paramenners betekent deze wedstrijd de finale om de KNHS-Witte van Moort Para Men Trophy.

Op en om de terreinen van het prachtige Equine Parc Hulsberg is hard gewerkt om de locatie om te bouwen naar een wedstrijdevenement met mooie dressuurbanen, een prachtige vaardigheidsring en acht degelijke, uitdagende hindernissen.
Een sterk deelnemersveld, waaronder de internationaal sterk rijdende en titelverdediger bij de tweespannen Stan van Eijk, heeft zich ingeschreven voor de krachtmeting. Ook verschijnen er enkele buitenlandse deelnemers aan de start om hun paarden te testen.

De vaardigheid op zondag is het afsluitende onderdeel. Na de finish van de laatste deelnemer is het duidelijk wie zich de nieuwe Nederlands Kampioenen van 2019 mogen noemen bij de enkel-  en tweespan paarden.

Op zondagmiddag is een nieuw onderdeel toegevoegd aan het evenement: de Beekdaeler Kids Cross. Kinderen mogen op hun (cross)fiets een gedeelte van het marathonparcours afleggen. Plezier hebben is daarbij belangrijker dan winnen!

Publiek is van harte welkom om de spannende strijd mee te maken en te genieten van een weekend vol sport en gezelligheid.

Klik hier voor meer informatie en de startlijstenAuteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.