4 oktober 2018

Achttiende Oefenmarathon bij Steenhof Stables in Oirschot

Zondag 21 oktober wordt op de terreinen van Steenhof Stables de jaarlijkse Oefenmarathon verreden, ter afsluiting van het buitenseizoen.

De nieuwe en verbouwde hindernissen op de accommodatie van Steenhof Stables liggen er na het Nederlands Kampioenschap Ponymennen nog goed bij. Er wordt gestart met de vaardigheid; aansluitend wordt de marathon, bestaand uit een wegtraject met zes hindernissen, verreden.
De hindernissen en vaardigheid liggen op de boshindernis na, allemaal op loopafstand van elkaar op het hoofdterrein, waardoor er de hele dag meerdere aanspanningen tegelijk aan het werk en te bekijken zijn.

Ongeveer zeventig deelnemende aanspanningen, enkel-, twee- en vierspannen (jonge) paarden of pony’s en tandem-aanspanningen, volgen hetzelfde traject.

Programma

De eerste aanspanning vertrekt om 9.30 uur, waarna er elke vijf minuten een aanspanning gaat starten. De laatste combinaties, de vierspannen paarden worden rond 15.00 uur in de hindernissen verwacht. De prijsuitreiking vindt plaats om 16.30 uur.

Er zijn nog enkele startplekken vrij en de organisatie kan nog volop medewerkers gebruiken.
De toegang en parkeren is gratis!

Klik hier voor meer informatie