14 juli 2019

Aftellen voor SWM Beesd

Op 18, 19 en 20 juli opent Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd weer haar poort voor de samengestelde menwedstrijd georganiseerd door Menvereniging Waal en Linge. De organisatie is dankbaar voor het gebruik van het landgoed en is al weken in touw met de voorbereidingen.

De unieke locatie staat borg voor een leuke en gezellige wedstrijd. Op donderdag 18 juli is het eerst de beurt aan de hobbyklasse, klasse L en klasse M enkelspan om dressuur en vaardigheid te rijden. Op vrijdag 19 juli rijden zij de marathon. Vrijdag wordt een drukke dag, want dan rijden de meerspannen in de klasse M  en alle deelnemers in de klasse Z hun dressuur- en vaardigheidsproeven. Op zaterdag  20 juli komen de Z-menners en de meerspannen in de klasse M in actie tijdens de marathon.

Het mega-evenement kan nog wel wat vrijwilligers gebruiken, want er zijn veel handjes nodig. Ben je beschikbaar om een dag(deel) te helpen, geef het door aan Marieke de Gast-Hak, email: mariekehak@xs4all.nl  of bel : 06-13833830.