30 september 2021

Alle klassen van start in Moerenburg-Tilburg

De afgelopen dagen is de organisatie van de SWM Moerenburg-Tilburg druk bezig geweest met de opbouw van het wedstrijdterrein aan de Broekstraat in Tilburg. Aankomend weekend wordt daar voor de vijfde keer de samengestelde menwedstrijd van menvereniging De Postkoets gehouden.

Hopelijk zijn de weergoden dit weekend gunstig gezind, want er staan 95 deelnemers te popelen om te starten. De dressuur en vaardigheid worden zaterdag gereden. Zondag staat zoals gebruikelijk de spectaculaire marathon op het programma.

Alle klassen

De zeven hindernissen die zich op loopafstand van elkaar bevinden, worden op dit moment klaar gemaakt en aangekleed. Alle klassen komen aan bod: enkel-, twee- en vierspannen pony’s en paarden in de klassen L, M en Z. Ook zijn er deelnemers met jonge paarden en er is een impulsrubriek voor degenen die zonder startkaart ervaring op willen doen.

Geen strodorp & feestavond

Anders dan andere jaren wordt er dit jaar in verband met de coronacrisis geen strodorp neergezet. Er is catering en een friettent aanwezig, maar er wordt geen feestavond gehouden.

Publiek is van harte welkom. Als zij iets willen nuttigen bij de aanwezige horeca, dienen ze zich eerst te melden bij de bar. Op vertoon van een geldige QR-code via de CoronaCheck app en een identiteitsbewijs krijgen zij dan een polsbandje.

Klik hier voor de startlijsten en uitslagen