30 augustus 2023

Allereerste minimarathon in Steensel

Op 14 en 15 oktober wordt de allereerste minimarathon georganiseerd bij Stal Smits in Steensel. Iedereen is welkom om te komen rijden doordat het een impulsmarathon betreft: jeugd, beginners, ervaren en fanatieke menners zowel nationaal als internationaal, daarnaast mag ook onder de man gestart worden.

Op het terrein van stal Smits wordt door Johan Jacobs een parcours gebouwd met 3 hindernissen inclusief een waterbak! Ook een brug mag natuurlijk niet ontbreken, deze zal zorgen voor de verbinding tussen de zandbodem en de grasbodem waaraan de waterbak grenst.

De wedstrijd wordt verreden over 2 manches die bij elkaar opgeteld worden.

De kosten voor deelname aan de marathon bedragen €20.00 per aanspanning en €15.00 voor onder de man. De kosten worden voorafgaand aan de wedstrijd aan het secretariaat betaald. Op basis van het aantal inschrijvingen wordt ongeveer 1 week voor aanvang de startlijst gepubliceerd, hierin worden ook de tijden voor verkenning aangegeven.

Inschrijven doe je door middel van een mail te sturen naar info@stalsmits.nl waarin je al je contact gegevens vermeld en welke rubriek je wil starten. Inschrijven kan tot 6 oktober.