11 juni 2010

(met video): Beautybehandeling voor Weusthof

Vierspanrijder Mark Weusthof ondergaat binnenkort een beautybehandeling! De Twentse vierspanrijder schreef donderdagavond de Poorters Men Trofee tijdens Outdoor Gelderland op zijn naam en kreeg naast het prijzengeld een beauty arrangement voor twee personen aangeboden. Herman ter Harmsel werd tweede, voor de sterk rijdende Martin Elders.


De zes vierspanrijders leverden spannende sport in de hoofdpiste van De Steeg, waar Jeroen Houterman en Rinie van de Burgt een mooi parcours hadden uitgezet. In de tweede omloop wist de Duitse gast Christoph Sandmann zijn achterstand een beetje goed te maken door een snelle en foutloze rit neer te zetten. De organisator van de internationale menwedstrijd op eigen terrein in Lähden moest echter Martin Elders uit het Gelderse Hengelo voor laten gaan. Elders bleef beide omlopen foutloos en was na afloop dik tevreden met zijn derde plaats: “Het rechterachterpaard Zidane (v. Manno) liep afgelopen zondag in Diepenheim pas voor het eerst een marathon en ook hier op Outdoor Gelderland liep hij super. De andere drie paarden lopen al ruim vier jaar samen, ik denk dat Zidane er goed bij gaat passen,” vertelde Martin’s vrouw Dirrie na afloop.
Nadat Herman ter Harmsel er weliswaar een balletje aftikte, maar de snelste tijd neerzette in de tweede omloop, was het de beurt aan Weusthof die op dat moment 12 seconden voorsprong had: “De eerste manche liep super, er was geen vuiltje aan de lucht,” vertelt Weusthof. “Toen tikte ik er in het eerste gedeelte van het parcours twee ballen af. Dat was niet de opzet, dus ik heb daarna alles of niets gereden.” In de eindfase rolde het derde balletje, maar Weusthof wist met slechts een seconde verschil op Ter Harmsel de overwinning in het matig bezochte stadion van Outdoor Gelderland voor zich op te eisen.

Klik hier om de video te bekijken, exclusief voor Hoefnet op Youtube! (meer video’s volgen later)

Foto’s in het Hoefnet Fotoalbum (van Rinaldo de Craen)

Uitslag Poorters Men Trofee 2010

 

Bron: Hoefnet.nl

Overname zonder voorafgaande toestemming van de redactie is niet toegestaan.