23 september 2010

Beesd springt in de bres voor KNHS-kampioenschap mennen

ERMELO (KNHS) – Het KNHS-kampioenschap samengesteld mennen klasse 2 en 3 is verplaatst van Noordwolde naar Beesd. De organisatie van Noordwolde zag zich mede door de slechte terreincondities genoodzaakt het evenement af te gelasten. De organisatie van Beesd heeft de uitdaging aangenomen om het kampioenschap op 1 en 2 oktober toch door te laten gaan.


De wedstrijdterreinen in Noordwolde zijn door de enorme wateroverlast van de afgelopen periode niet geschikt om het KNHS-kampioenschap samengesteld mennen te laten plaatsvinden. Mendistrict Noord en Menvereniging Noordwolde moesten deze week ondanks enorme inspanningen noodgedwongen de organisatie van het kampioenschap teruggeven aan de KNHS. De KNHS is zeer dankbaar dat de organisatie van de nationale menwedstrijd in Beesd zich bereid toonde de handschoen op te pakken zodat het KNHS- kampioenschap op 1 en 2 oktober toch plaats kan vinden.

Door de korte voorbereidingsperiode is het voor de organisatie van Beesd niet realiseerbaar om sponsors te vinden. De KNHS vraagt de deelnemers begrip op te brengen wanneer de organisatie besluit de financiële deelnamecondities aan te passen.

De KNHS vraagt de deelnemers de website www.knhs.nl goed in de gaten te houden voor het laatste nieuws over de gewijzigde locatie.