9 maart 2018

CAI Exloo zoekt medewerkers marathon

Door de overweldigende belangstelling voor de tweede editie van de internationale menwedstrijd in Exloo is de organisatie op zoek naar (extra) medewerkers voor de marathon op zaterdag 31 maart 2018.


Foto: Theo Janssen

De organisatie is nog op zoek naar twee hoofd hindernisrechters, meerdere assistent hindernisrechters en starters/finishers voor de marathontrajecten.

Als assistent hindernisrechter maak je deel uit van het hindernisteam dat de verrichtingen van de deelnemers in de hindernis nauwgezet registreert. Je klokt de tijden van de deelnemer of je maakt een tekening van de route van de deelnemer in die hindernis.

Als starter of finisher in een van de marathontrajecten noteer je de start-of finishtijd op het grondtijdenformulier van de deelnemer en je zorgt er als starter voor dat de menner op tijd vertrekt. Je hebt persoonlijk contact met de menner en/of groom.

Neem voor meer informatie en om je op te geven voor 15 maart contact op met Simone Ebbekink, [email protected], 06 50 850367 of met Ingmar Veneman, 06 41 704260 [email protected]

Graag tot ziens in Exloo!

Klik hier voor de deelnemerslijst en het programma.Foto: Theo Janssen