8 september 2023

CAIO Baborówko 2023: Anna Sandmann en Boyd Exell aan de leiding

De Baborówko Driving Show ging vandaag van start met de dressuur. Anna Sandmann won bij de tweespan paarden, Boyd Exell nam de leiding bij de vierspannen.

Anna Sandmann verliet de ring met een score van 47.17 punten, voor haar landgenoot Lars Schwitte en de Amerikaanse menner Jacob Arnold. Beste Poolse deelnemer was de regerend nationaal kampioen Weronika Kwiatek op plaats vijf. Met Anna en Lars op plaats één en twee gaat het Duitse team aan kop in de landenwedstrijd bij de tweespannen, gevolgd door Polen en Zweden.
Leo van der Burgt had de pech dat één paard uit zijn dressuurspan niet fit bleek te zijn en hij een wissel moest doorvoeren. Hij scoorde vandaag 67,60 punten en staat op de 20ste plaats.Foto: M&R Photo

Boyd Exell reed zijn vierspan naar een score van 40,25 en wordt in de rangschikking gevolgd door Christoph Sandmann en de Hongaar Zoltan Lazar.

Met Boyd’s eerste plaats en Tor Van Den Berge’s vijfde plaats in de dressuur heeft Australië de leiding genomen in het landenklassement bij de vierspannen, waarin Duitsland tweede stat en Hongarije derde.

Antonie ter Harmsel sloot de dressuur af met een score van 59,04, goed voor de 14e plaats.

Klik hier voor ale informatie en de uitslagen.

Klik hier voor het fotoalbum van de dressuur.Foto: M&R Photo