19 februari 2016

Camilla Kvist nieuwe chef d’equipe Zweedse para menners

De 44-jarige Camilla Kvist is de nieuwe chef d’equipe van de Zweedse para menners. Camilla nam voorheen met haar enkelspan pony deel aan internationale menwedstrijden en nationale menwedstrijden op het hoogste niveau.
Hivatalosan még nem jelentették be a 2016-os Para Fogathajtó Világbajnokság helyszínét. Nem hivatalosan eddig a franciaországi Conty jelezte rendezési szándékát, ahol a Fiatal Lovak Világbajnokságával egy időben rendeznék a versenyt, szeptember 8-11 között.

Es ist offiziell noch nicht bekannt, wo die Weltmeisterschaft stattfinden wird. Das französische Conty hat jedoch angemerkt, sehr interessiert an der Ausrichtung der Weltmeisterschaften der Fahrer mit Behinderung zusammen mit der Weltmeisterschaft der Jungen Fahrpferde vom 8. bis 11. September zu sein.Het is officieel nog niet bekend waar het WK wordt georganiseerd. Het Franse Conty heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn om het WK te organiseren gelijktijdig met het WK voor jonge menpaarden van 8 tot en met 11 september.

In het dagelijks leven werkt Camilla in Flyinge. In 2003 kwam ze in aanraking met de mensport en na het zien van het WK enkelspannen in Åstorp 2004 raakte ze verslingerd aan deze tak van paardensport.

De interesse voor het para mennen in Zweden is aanzienlijk. Op dit moment zijn er 12 menners die in aanmerking komen voor selectie voor het Wereldkampioenschap dat dit jaar gehouden wordt.

Voor de pararubriek in Horst aan de Maas van 16 tot en met 19 april hebben zich 3 Zweedse deelnemers ingeschreven.It is not yet official where the World Championships will be organized this year. The organizing committee in Conty, France have shown interest in holding the Para World Championships at the same time as the World Championships for young driving horses September 8-11.