6 oktober 2013

Dankwoord aan Peter Bonhof, Gé König en Tjeerd Velstra

Het outdoor seizoen 2013 zit er bijna op en over een aantal maanden gaan we 2014 in. Voor de internationale O-juryleden Peter Bonhof, Gé König en Tjeerd Velstra betekent dit, dat hun internationale carrière als actieve FEI juryleden er bijna op zit.


De drie gerespecteerde en gewaardeerde officials mogen wegens de FEI leeftijdsgrens vanaf 2014 niet meer jureren op internationale menwedstrijden.
Tijdens het succesvolle Europees Kampioenschap voor vierspannen in Izsák, Hongarije, trad Peter Bonhof voor de laatste keer op als voorzitter van de jury.
Tjeerd Velstra was onlangs op het CAIO en het NK vierspannen in Breda de laatste keer in functie als voorzitter van de jury.

Een van Gé König’s laatste optredens als FEI official was in de pittige functie van FEI Technical Delegate tijdens het Europees Kampioenschap voor de jeugd in het Hongaarse Szilvásvárad.

De drie heren blijven uiteraard nog actief betrokken bij de mensport als official op nationale in-en outdoor wedstrijden, maar hun internationale carrière is per 1 januari 2014 teneinde.

De Hoefnet redactie wil hierbij Peter, Gé en Tjeerd bedanken voor hun enorme inzet als official en de bereidwilligheid de redactie desgevraagd van informatie en adviezen te voorzien. De heren beschikken over een enorme ervaring en onschatbare kennis waar we nog lang gebruik van hopen te maken.
Wij vinden dat dit best een keer gezegd mag worden, dus Peter, Gé en Tjeerd, hierbij nogmaals heel hartelijk bedankt!