25 april 2024

D+V – concours Barsingerhorn verloot tuig als hoofdprijs

Menvereniging Bucephalus in Barsingerhorn heeft een nieuw concept bedacht voor de dressuur en vaardigheid - wedstrijden die in het outdoorseizoen georganiseerd worden: een Sponsorconcours bestaande uit een reeks wedstrijden met mooie prijzen en er wordt door een hoofdsponsor een Ideal Equestrian - tuig verloot onder alle deelnemers op de finaledag.

Het Sponsorconcours bestaat uit vier wedstrijden (twee keer dressuur en twee keer vaardigheid) en een finaledag waarbij zowel dressuur als vaardigheid verreden wordt.
Elke wedstrijd staat in het teken van een andere sponsor. Naast de hoofdsponsoren van elke wedstrijd maken vele andere sponsoren het mogelijk dat er mooie prijzen uitgereikt worden gedurende dit concours.

Het Sponsorconcours trapt af op woensdag 29 mei met een dressuurwedstrijd. Ook de BBQ staat aan waar heerlijke hamburgers op gebakken worden.

Om mee tijdens de loterij mee te dingen naar de hoofdprijs, het mentuig van Ideal Equestrian, moet je minimaal één wedstrijd plus de finaledag rijden. Omdat het een loting is, maakt elke deelnemer evenveel kans om de hoofdprijs te winnen.

Inschrijven is mogelijk via MijnKNHS.

Klik hier voor meer informatie


flyer