14 november 2008

Eerste WK-Fotoboek voor Ijsbrand Chardon

Tijdens Paard & Koets, dé beurs op paarden- & mensportgebied, zal viervoudig wereldkampioen IJsbrand Chardon komende zaterdag het eerste exemplaar ontvangen van het WK-Fotoboek.


Het WK-Fotoboek is een uitgave van Wegener Speciale Uitgaven en bevat ruim 120 pagina’s met prachtige beelden en teksten van betrokkenen. Wie waren de winnaars én verliezers? Hoe heeft IJsbrand Chardon zijn vierde gouden medaille ervaren?
Hoofdsponsors blikken terug op een uniek paardensportevenement waar zo’n honderdduizend bezoekers op af kwamen. Niet in het minst door de topsport, maar ook vanwege de afwisselende shows én de combinatie met de Landgoedfair die door Heerlijkheid Mariënwaerdt voor de veertiende maal werd gehouden, dit jaar dus tezamen met het WK Vierspannen.

Op zaterdagmiddag 15 november om 14.30 uur zal IJsbrand Chardon bij de MenSport-stand het exemplaar overhandigd krijgen en u wordt vanzelfsprekend van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor de feestdagen, een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dit is uw kans! Het WK-Fotoboek 2008 wordt uitgegeven in twee verschillende edities – in het Nederlands en Engels – en kost € 29,75. Bij 100 of meer exemplaren gelden aantrekkelijke kortingen. Het boek is tijdens Paard & Koets (van 14 t/m 16 november in ’s-Hertogenbosch) te koop in de MenSport-stand. Daarnaast zal het boek ook verkrijgbaar zijn tijdens de Opendeurdagen van koetsenbouwer Van den Heuvel in Valkenswaard en tuigenmaker Van der Wiel in Achel. Deze Opendeurdagen worden eveneens van 14 t/m 16 november gehouden.
 
Bent u niet in de gelegenheid om komend weekend naar Paard & Koets of de Opendeurdagen te komen, dan kunt u het boek vanzelfsprekend ook bestellen door een mailtje te sturen naar de WK Webshop: [email protected] met vermelding van uw naam, adres en het aantal boeken dat u wenst te ontvangen. De verzendkosten bedragen € 3,50 – € 7,00 (afhankelijk van het aantal boeken).