4 februari 2020

Exloo, Kronenberg en Beekbergen openen deuren voor buitenlandse paramenners

De internationale menwedstrijden in Exloo, Kronenberg en Beekbergen openen dit jaar wederom hun deuren voor de paramenners. De Nederlandse paramenners strijden op deze prachtige wedstrijden om de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy en buitenlandse paramenners zijn van harte welkom zich met hun Nederlandse collega’s te meten.


Foto: Krisztina Horváth

In dit WK-jaar bieden de uitstekend georganiseerde wedstrijden in Exloo, Kronenberg en Beekbergen de paramenners een goede gelegenheid zich voor te bereiden op het Wereldkampioenschap, dat begin augustus wordt verreden in het Duitse Schildau.

De KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy wordt verreden in Exloo, Kronenberg en Hellendoorn, waarna de menners met een schone lei beginnen aan de finale tijdens de internationale menwedstrijd in Beekbergen, wat tevens het strijdtoneel is van het Nederlands Kampioenschap vierspannen.

Nederlandse en buitenlandse paramenners kunnen zich voor inschrijving rechtstreeks melden bij de organisaties (klik op de link voor de contactgegevens):

Exloo 26 t/m 29 maart
Kronenberg 16 t/m 19 april
– Beekbergen 25 t/m 28 juni

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.