27 januari 2015

Extra ereprijzen voor Strijd der Districten

Aanstaande zondag is het zover: de zinderende finale van de Strijd der Districten, dat plaatsvindt op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Naast de prijs voor het winnende district zijn er prachtige ereprijzen beschikbaar gesteld voor de deelnemers aan deze spectaculaire minimarathon.

Dominick sponsort paardendekens en tuigtassen. De borduring wordt gesponsord door MECTwelve. Deze prijzen zijn voor de deelnemers van het winnende district. Bovendien krijgen deze winnaars gratis toegangskaarten voor Paard&Koets, dat 6, 7 en 8 november 2015 plaatsvindt. Deze kaarten zijn beschikbaar gesteld door de organisatie van Paard&Koets.
De Menner stelt tegoedbonnen beschikbaar voor  de snelste rijder per rubriek, dat kunnen dus rijders zijn die niet uit het winnende district komen.
Elk district heeft in voorselecties 2 afgevaardigden per rubriek geselecteerd. Totaal komen dus 40 combinaties aan de start. Daarbij komen ook vier vierspan combinaties het kegelparcours rijden.
Om 12 uur start het evenement met de enkelspan pony’s. 

Er zijn nog toegangskaarten beschikbaar. In de voorverkoop zijn ze extra voordelig, bovendien voorkomt u in de rij staan. Klik daarvoor hier.

Klik hier voor alle informatie over de Strijd der DistrictenFoto: Rinaldo de Craen