11 januari 2022

FEI cursus voor menofficials Kronenberg gaat door!

De geplande FEI cursus voor menofficials in Kronenberg van 9 tot en met 13 februari gaat door zoals gepland. Ondanks de huidige coronamaatregelen is het nog steeds mogelijk om gebruik te maken van maaltijden in het Parkhotel, hetzij in iets aangepaste vorm. Ook het aantal toegestane personen in de vergaderzaal vormt geen belemmering voor de cursus, mits er 1,5 m afstand wordt gehouden.

Inmiddels hebben zich ruim 40 internationale juryleden, stewards, parcoursbouwers en technisch afgevaardigden gemeld voor deze cursus, maar er is nog ruimte voor meer kandidaten. Daarom is de inschrijftermijn verlengd tot en met vrijdag 21 januari.

Deze cursus geldt voor zowel promotie (transfer) als ‘maintenance’.

De juryleden worden bijgeschoold door de Brit Andrew Counsell, de stewards staan onder leiding van de Duitser Martin Röske, de Technisch Afgevaardigden worden bijgespijkerd door de Brit Philip Bateman en Jeroen Houterman verzorgt de bijscholing voor de parcoursbouwers.

Het theoriegedeelte vindt plaats in het Parkhotel in Horst aan de Maas, het praktijkgedeelte wordt gehouden op de WK-locatie Grandorse in Kronenberg.

Inschrijven voor 21 januari 2022!

De inschrijving voor deze cursus sluit nu op 21 januari 2022. Inschrijving verloopt via je nationale federatie!

Klik hier voor de uitnodiging op de FEI kalender.
Let op! per groep officials is er een aparte uitnodiging voor maintenance en voor promotie (transfer)!

Klik hier voor het programma en meer informatie.

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.