8 januari 2015

Finale Twente Cup Ambt Delden

Op zondag 1 februari vindt bij Manege de Hoffmeijer in Ambt Delden de finale plaats van de Twente Cup. De Cup bestaat uit drie minimarathons, de eerdere wedstrijden waren in Wierden en Denekamp. Er zijn nog startplaatsen beschikbaar.

Menners kunnen ook alleen voor de dagwedstrijd meerijden, alle zijn deelnemers welkom. Vereniging KoetsnKeerls organiseert de finale van de Twente Cup. De rubrieken die rijden zijn: enkelspan pony, enkelspan paard, tweespan pony, tweespan paard, vierspan pony, vierspan paard. De wedstrijd wordt verreden over twee manches. De tijden van de manches en de eventuele strafpunten worden bij elkaar opgeteld. Diegene met het minst aantal punten heeft is winnaar. Aan de hand van het dag klassement worden plaatsingspunten toegekend. Diegene met de meeste plaatsingspunten is uiteindelijk de winnaar van de Twente Cup. Arjan Kleinjan uit Wierden is de parcoursbouwer.
In de middag is er onder begeleiding een indoor marathon voor de jeugd. Ook Nederlandse trekpaarden hebben een rubriek op deze dag.

Klik hier voor meer informatie