18 juni 2018

Finalisten KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy bekend (gecorrigeerd bericht)

Van 3 tot en met 5 augustus wordt de finale van de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy verreden in Wierden. Na de drie competitiewedstrijden zijn de finalisten die mogen strijden om de winst in de competitie bekend.

Om in aanmerking te komen voor de finale moesten de menners in minimaal twee competitie wedstrijden van start. Andere menners die uitkomen in de rubriek voor paramenners, kunnen wel deelnemen aan de wedstrijd, maar komen niet in aanmerking voor de prijzen die bij de competitie horen.

De laatste competitiewedstrijd van de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy is in het weekend van 9 en 10 juni in Hellendoorn verreden. Ingmar Veneman was op plaats twee daar de beste Nederlandse. De Zweedse Christina Aronsson won in Hellendoorn de wedstrijd voor de paramenners.

Finalisten

Zes menners hebben zich geplaatst voor de finale, waaronder ook de winnares van vorig jaar Francisca den Elzen. De finale in Wierden is tevens een belangrijke wedstrijd in de voorbereidingen richting het Wereldkampioenschap, dat van 28 augustus tot en met 2 september in Kronenberg wordt verreden.

De finalisten zijn:
– Francisca den Elzen
– Aad van Marwijk
– Ingmar Veneman
– Martje Witvoet
– Dinja Steenkamp
Jacques Poppen (was eerder abusievelijk niet in dit lijstje opgenomen)


Francisca den Elzen
Foto: Krisztina Horváth