16 oktober 2008

Genieten van het WK?

Wilt u binnenkort nog eens nagenieten van de beelden van het WK Vierspannen 2008? Dat kan!
Het WK-Fotoboek rolt begin november van de drukpersen van Wegener Speciale Uitgaven! Ruim 120 pagina’s met prachtige beelden en teksten van betrokkenen. Wie waren de winnaars én verliezers? Hoe heeft IJsbrand Chardon zijn vierde gouden medaille ervarenHoofdsponsors blikken terug op een uniek paardensportevenement waar zo’n honderdduizend bezoekers op af kwamen. Niet in het minst door de topsport, maar ook vanwege de afwisselende shows én de combinatie met de Landgoedfair die door Heerlijkheid Mariënwaerdt voor de veertiende maal werd gehouden, dit jaar dus tezamen met het WK Vierspannen.

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor de feestdagen, een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dit is uw kans! Het WK-Fotoboek 2008 wordt uitgegeven in twee verschillende edities – in het Nederlands en Engels – en kost € 29,75 exclusief verzendkosten. Bij 100 of meer exemplaren gelden aantrekkelijke kortingen en is het zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo of andere boodschap in te laten drukken.

Wilt u zeker zijn van één of meerdere exemplaren van dit unieke boek, bestel het boek dan via www.wkvierspannen.nl of download hier het intekenformulier.