19 januari 2010

Gerard Leijten blijft op de bok op Stal Blakheide

Hoewel Stal Blakheide per 19 januari is verkocht, verandert er weinig voor tweespanrijder Gerard Leijten. Leijten was de afgelopen vijf jaar mede-eigenaar van de prachtige accommodatie in het Belgische Beerse en zet ook na verkoop zijn activiteiten voort op deze locatie.


“Voor mijn klanten verandert er dus niets. De paarden die ik in training heb staan, kunnen gelukkig op deze prachtlocatie waar ik alle faciliteiten tot mijn beschikking heb, blijven staan. Mijn klanten krijgen gewoon les op de vijf hectare grond waarop de Blakheide is gevestigd,” aldus Leijten. “Wat wél verandert, is de samenstelling van mijn team. Gelukkig heb ik weer zeer professionele mensen om mij heen gekregen waardoor ik mijn werkzaamheden als trainer van menpaarden voort kan zetten. Door privé omstandigheden hebben we de Blakheide moeten verkopen en dan val je in een periode van onzekerheid. Een aantal mensen heeft mij hun accommodatie aangeboden om mijn werk voort te zetten. Dat vind ik geweldig, maar nu duidelijk is dat ik op de Blakheide verder kan, heeft dat mijn voorkeur. Alles dat ik nodig heb voor het trainen van de paarden, is hier aanwezig.”
De rechtsvorm van het bedrijf van het nieuwe bedrijf van Gerard Leijten is een eenmans BVBA met de naam ‘Gerard Leijten Driving School’.
Meer informatie vindt u op: www.gerardleijten.be