12 november 2013

Geslaagde minimarathon Arnhem

Zaterdag 8 november gingen 46 aanspanningen van start bij de minimarathon van manege De Waterberg in Arnhem. Parcoursbouwer Bennie Steenblik had een mooi technisch, voor iedereen goed te rijden parcours uitgezet.


Na twee voorronden werd de finale gereden, waarbij de menners hun eigen muziek mochten kiezen. Wout van Veluw uit Putten was met zijn vierspan pony’s supersnel. Stefan van der Graaff was de beste bij de langspan pony’s. Pamela Schraal en Melanie van de Bunt waren de snelsten bij respectievelijk enkelspan pony en tweespan pony. Routinier Piet Peepers reed de beste tijd bij de enkelspan paarden en Henk Garrits bij de tweespan paarden.
De winnende finalisten reden nog een superfinale, waarbij werd geprobeerd een nog betere tijd neer te zetten. Alleen Pamela Schraal en Henk Garrits kregen dat voor elkaar, zodat zij de hoofdprijzen -beschikbaar gesteld door AHC De Waterberg en EMS Ruitersport- mee naar huis mochten nemen.


Elke woensdagavond is bij De Waterberg in Arnhem de mogelijkheid om een indoor vaardigheid met hindernis of een indoormarathon te oefenen.
Voor meer informatie: Kim Opperman 06-51705188.

Klik hier voor de uitslagen.