30 maart 2009

Geslaagde oefenmarathon Putten

Menvereniging Het Gouden Span uit Putten kan terugkijken op een perfect verlopen Nationale Oefenmarathon op zaterdag 28 maart. Ondanks de natte weersomstandigheden werd er sterk gereden en waren er vrijwel geen afzeggingen.


Foto: Rinaldo de Craen

Vrijdagavond 3 april is er een oefenavond. Tegen een kleine onkostenvergoeding kunt u de hindernissen rijden. Inschrijven is niet nodig, vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom.
 

Bij de vierspan paarden schreef Hans Heus de wedstrijd op zijn naam voor Koos de Ronde. De rubriek vierspan pony’s werd gewonnen door Aart van de Kamp junior met Wout van Veluw als tweede. Nijkerkers Mieke Boom en Henry Bast wonnen respectievelijk de rubriek enkelspan pony en paard. In de rubriek tweespan pony’s was de strijd heftig. Uiteindelijk verwees Aart-Jan Jansen concurrent Ewoud Boom naar de tweede plaats. Marco Kool reed een sterke marathon en wist bij de tweespan paarden Bud de Gooijer van de overwinning af te houden. In een goed vertegenwoordigde tandemrubriek won Eline ten Voorde bij de pony’s, bij de paarden was Jaap van der Windt net even sneller dan Dirk Pries.

De volledige uitslag is te zien op www.goudenspan.nl en op www.hoefnet.nl.