19 maart 2024

Gezellig samenkomen bij Paasshow Rijtuigbouwers Van den Heuvel

Rijtuigbouwers Van den Heuvel is blij bekend te maken dat ook dit jaar de jaarlijkse Paasshow wordt georganiseerd. Eerste en tweede paasdag, 31 maart en 1 april, openen zij de deuren voor het publiek. Ook het Rijtuigenmuseum is dan gratis te bezoeken.

“Het is altijd erg gezellig tijdens de paasdagen”, vertelt Eric van den Heuvel, die koetsen voor de mensport en traditionele koetsen tentoon zal stellen. “Daarnaast is iedereen welkom voor een hapje en een drankje. Wij hebben er weer heel veel zin in!”

Chr. van den Heuvel & Zonen organiseert jaarlijks een Paasshow voor iedereen die geïnteresseerd is in al het goede dat de mensport te bieden heeft. Chr. van den Heuvel & Zonen bouwt presentatie- en marathonwagens volgens de laatste innovaties en naar jouw wensen. Naast de prachtige exemplaren uit de collectie van Chr. van den Heuvel zijn er tijdens de Paasshow ook vele exclusieve gerestaureerde rijtuigen te bewonderen, die gebouwd zijn door wereldberoemde wagenbouwers. Naast het aanbod aan koetsen, heeft Chr. van den Heuvel & Zonen ook een winkel met een breed scala aan nieuwe en antieke accessoires zoals zwepen, handschoenen, disselsets en picknicksets, maar ook nieuwe en antieke rijtuiglampen en ze zijn dealer van Ideal tuigen.

Ben jij een fanatieke wedstrijdmenner of rijd je juist recreatief? Bij Chr. van den Heuvel & Zonen bij je altijd welkom.  Daarnaast is het museum tijdens de Paasshow op beide dagen gratis geopend voor alle bezoekers.

Chr. van den Heuvel & Zonen heet je zondag 31 maart en maandag 1 april tussen 10.00 en 18:00 uur van harte welkom!

Restauratiecompetitie

Naast de open deur dagen bij Rijtuigbouwers Van den Heuvel, wordt ook restauratiecompetitie van de Nederlandse Vereniging Traditioneel Gerij (NVTG) op 1 april gehouden. De jurering van de drie interessante inzendingen start 1 april om 13:00 uur. De prijsuitreiking vindt vervolgens plaats om 14.30 uur. Iedere amateur die een rijtuig restaureert en/of naar klassiek voorbeeld bouwt, komt in aanraking voor deelname. Je hoeft geen lid van de NVTG te zijn om deel te kunnen nemen.

Naast de te winnen trofee is er ook een geldbedrag aan verbonden, ook ter beschikking gesteld door de firma Van den Heuvel & Zonen B.V. uit Valkenswaard. Daarnaast staan ervaren rijtuig restaurateurs binnen de de Nederlandse Vereniging Traditioneel Gerij ter beschikking om u met raad (en daad) bij te staan bij het zoeken naar de beste oplossing voor de restauratie, mocht u daar behoefte aan hebben.

Klik hier voor meer informatie over de restauratie competitieAuteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.