5 maart 2009

Gloednieuwe klasse 4 menwedstrijd in Assen!

Op initiatief van Sunrise-Stables en dankzij ondersteuning van de Belangenvereniging Mennen wordt er op 12 en 13 september 2009 een gloednieuwe klasse 4 wedstrijd georganiseerd in het Drentse Assen.


De eigenaren van het schitterende Hippisch Centrum Sunrise-Stables klopten onlangs aan bij de Belangenvereniging Mennen met het plan een klasse 4 menwedstrijd te organiseren. De plannen lagen er al langer, maar mede gezien de annulering van diverse wedstrijden in Nederland wilden de initiatiefnemers graag in 2009 een volwaardige menwedstrijd organiseren. Ondanks het feit dat het evenement het weekend na Breda Hippique plaatsvindt en er daardoor minder vierspannen aan de start zullen verschijnen, is de BVM van mening dat dit de wedstrijd niet zal schaden: “Voor de overige rubrieken is het wedstrijdaanbod in Nederland beperkt en wij gaan er van uit dat alle menners gebruik maken van deze unieke kans aan een nieuwe wedstrijd deel te nemen. Door een groot deelnemersveld wordt een goede basis gelegd voor de toekomst van deze wedstrijd,“ aldus BVM-voorzitter Jeroen Houterman.
De dressuur en de vaardigheid staan op zaterdag 12 september op het programma. Op zondag 13 september wordt de marathon verreden. Meer informatie volgt binnenkort.
De Belangenvereniging Mennen roept hierbij alle menners op zich in te schrijven voor deze wedstrijd, want deze gaat alleen door bij voldoende deelname!
U kunt zich inschrijven bij het BVM-secretariaat, dat voorlopig zal fungeren als wedstrijdsecretariaat van Assen: [email protected].

Bekijk de accommodatie van hippisch centrum Sunrise-Stables op: www.sunrise-stables.nl