3 juli 2013

Glückzahl 13 – Fahrer fiebern Riesenbeck entgegen

13 is een geluksgetal. In ieder geval kunnen de organisatoren van de rij- en menvereniging Riesenbeck zich reeds een maand voor het het begin van Riesenbeck International van1 t/m 4 augustus verheugen op de toezegging van menners uit maar liefst 13 landen.


De volgende landen hebben tot nu toe hun deelname toegezegd: Australië, Argentinië, Oostenrijk, België, Spanje, Groot-Brittannië, Hongarije, Nederland, Zwitserland, Zweden, Uruguay, USA en Duitsland.

De mensportfans uit alle windstreken kunnen ervan uitgaan dat ze één jaar na het WK vierspannen in Riesenbeck opnieuw naast de nationale top ook buitenlandse toprijders op de bok kunnen bewonderen, zoals de Chester Weber uit Amerika, die de derby al twee keer wist te winnen, en de Australische tweevoudig wereldkampioen Boyd Exell.


Het internationale mensportprogramma in Riesenbeck omvat naast de Internationale Duitse Menderby ook de landenwedstrijd (CAIO) voor de tweespannen en na een onderbreking van meerdere jaren ook weer de rubriek vierspan pony.

Nadere informatie: www.reiterverein-riesenbeck.de