17 juli 2009

Gratis toegang tijdens Paardenspektakel Beekbergen 2009

Het Paardenspektakel in Beekbergen van 23 tot en met 26 juli is een prachtig evenement voor pony- en paardenliefhebbers en mensen die een leuk dagje uit willen. Mooie sport, prachtige omgeving, veel gezelligheid, eten en drinken en een mooi wedstrijdterrein bieden jong en oud veel vertier.


Op het wedstrijdterrein aan de Bruggelerweg in Beekbergen is een aantrekkelijke Country Fair ingericht waar diverse exposanten een breed scala aan producten bieden op het gebied van paardensport, buitenleven en country living. Zo vindt u er onder andere kledingspecialist Piet Zoomers, diverse lifestyle winkels, een hoedenmaakster en diverse andere gezellige shops en eetgelegenheden. Voor de jonge bezoekers is er een speciale kinderhoek met een springkussen, schminken en schatgraven.

Er is voldoende parkeergelegenheid, volg hiervoor de borden ‘Parkeren Menwedstrijd’. De toegang is alle dagen gratis en het parkeertarief is € 5,00 per auto. Voor de bezoekers die op de fiets komen zijn er speciale fietsenstallingen.

Programma (iedere dag vanaf ca. 09.00 uur):
Donderdag 23 juli: dressuur enkel-en tweespan pony’s en tweespan paarden
Vrijdag 24 juli: dressuur vierspan pony’s en vierspan paarden
Zaterdag 25 juli: marathon
Zondag 26 juli: vaardigheid en Finale KNHS Silfit Masterclass tuigpaarden

Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma op www.paardenspektakel.com