23 mei 2009

Hans Ditzel wedstrijdleider bij Pony Driving Salland

Oud-chef d’equipe Hans Ditzel zal fungeren als wedstrijdleider tijdens de eerste editie van Pony Driving Salland in Giethmen van 24 tot en met 28 juni 2009. Ditzel is de schakel tussen de deelnemers, de organisatie en de officials en is onder andere verantwoordelijk voor de goede verloop van het programma.


Ditzel heeft er zin in: “Ik voelde me een beetje ruiter te voet nadat ik van de KNHS te horen had gekregen dat ik als chef d’equipe niet meer nodig was. Ik heb nu meer tijd voor andere dingen en de wedstrijdleiding in Giethmen zie ik als een mooie uitdaging. Toen initiatiefnemer Jan Antonissen begon met zijn plannen voor een internationale menwedstrijd ben ik er al bij betrokken geweest. Ik vind het erg leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de ponymensport.”

Foto: Rinaldo de Craen

Op vrijdag 22 mei brachten FEI Technisch Gedelegeerde Staf van Herck uit België en juryvoorzitter Peter Bonhof een bezoek aan de wedstrijdterreinen in Giethmen. Internationaal parcoursbouwer Johan Jacobs en een afvaardiging van de organisatie leidden de officials rond. Van Herck en Bonhof waren zeer enthousiast over het wedstrijdterrein en de organisatie. Op een paar kleine details na zijn alle voorbereidingen afgerond en is alles klaar voor de komst van de deelnemers die vanaf zondag 21 juni zullen arriveren.

Meer informatie: www.ponydrivingsalland.nl