31 maart 2009

Harry’s Horse Zomerinstructieweken mennen

Deze zomer organiseert de KNHS op haar centrum in Ermelo de Harry’s Horse zomerinstructieweken. De eerste twee weken staan volledig in het teken van de mensport.


De lessen worden dit jaar verzorgd door de deskundige instructeurs Jan Bijeman, Cornelie de Geijter, Itz Grijpstra, Antoinette Grijpstra, Miralda Otten, Paul Versluis en Ito Werkman. Iedere dag krijgen de deelnemers twee keer een uur les. In de lessen wordt ruim aandacht besteed aan de onderdelen dressuur, marathon en vaardigheid.

Naast de leerzame lessen worden ’s avonds de hersenen getraind met interessante activiteiten. Er wordt een clinic georganiseerd over het correct longeren van je paard en er wordt een avond aandacht besteed aan het rijden en beoordelen van dressuurproeven. Er wordt daarnaast een avond verzorgd waarin je uitgebreide informatie krijgt over bitten, aanleuning en mondproblemen.

De menweken staan gepland van 25 tot en met 29 mei en van 8 tot en met 12 juni. In beide instructieweken zijn nog enkele plaatsen vrij. Wil je een leerzame week meemaken, sta je open voor praktische tips en avonden vol gezelligheid, schrijf je dan snel in.

Meer informatie en het inschrijfformulier kun je vinden onder www.knhs.nl -> opleidingen -> zomerinstructieweken. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de afdeling Accommodaties via telefoonnummer (0577) 40 82 80.