8 april 2014

Heukelom ondanks ongeluk mooie wedstrijd

Op de tiende editie van de samengestelde menwedstrijd in Heukelom gingen maar liefst 98 aanspanningen van start. In de marathon ging helaas een deelnemer op zijn kant, maar gelukkig gaat het al veel beter met de gewonden. Afgezien van deze tegenvaller kijkt de organisatie terug op een geslaagd weekend.

Op zaterdag was het onder de stralende zon een genot om naar de vele verschillende aanspanningen te kijken tijdens de dressuur en vaardigheid. Parcoursbouwer Rob van Erp had er samen met zijn team voor gezorgd dat de deelnemers en bezoekers weer konden genieten van de schitterende locatie. Het hele terrein was voorzien van verse violen, wat voor veel kleur zorgde. Zoals elk jaar stonden er weer vijf nieuwe hindernissen en de bestaande waterbak. In één van de hindernissen stond een levensgrote Gouden Koets, waarvan het hoofd en de wielen soms bewogen.
Door het vervelende ongeluk in de waterbak heeft de  wedstrijd zondag een uur stilgelegen. Maar na dit oponthoud hebben de overige deelnemers de wedstrijd gewoon af kunnen maken.

Klik hier voor alle uitslagen