2 februari 2015

Hippische trainingsdagen op de Veluwe

Paardenhotel de Cantharel biedt in 2015 clinics aan in de thema’s: omgang en communicatie met je paard, mennen, springen, dressuur, eventing en ouder & kind. De trainers zijn allemaal werkzaam in de top van de (inter)nationale paardensport. De clinics zijn toegankelijk voor zowel de beginnende-, recreatieve en de wedstrijdpaardensporter, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om begeleid te worden door deze toppers.


Hiervoor is een twee- en een driedaags arrangement samengesteld inclusief deelname aan de clinic. Indien je graag mee wilt komen maar niet deelneemt aan de clinic hebben is er ook een begeleiders arrangement. Uiteraard is het na de clinic heerlijk genieten van culinaire verwennerijen, de beauty & wellness en de comfortabele hotelkamers. Daarnaast rust je paard heerlijk uit in de eerste klas paardenboxen en staan alle faciliteiten van het paardenhotel tot je beschikking.

Kom samen met je paard genieten van de combinatie van een trainingsdag van een topruiter en heerlijk culinair en comfortabel genieten van de hotelfaciliteiten.

Meer informatie of reserveren? Bel 055-5414455 of klik hier.

Bron: Mensport