9 juni 2019

Ijsbrand Chardon en Jannes Kinds bij CH Eext

“Patijn’s paarden revue” was een spectaculaire showavond tijdens het concours in Eext (Drenthe) op woensdag 5 juni. De show ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van het evenement ging over verbinding, over samenzijn, over samenwerken en saamhorigheid. Het paard en de geschiedenis van het Concours Hippique Eext stonden centraal.

Showelementen uit de paardensport werden afgewisseld met dans, muziek en theater. De verbinding tussen cultuur en paardensport, tussen professionals en amateurs leverde een schitterende show op met voor ieder wat wils.

In de spectaculaire revue kwam een flink aantal menners in de piste. IJsbrand Chardon, Jannes Kinds, Rudolf Pestman, Wout Hazeleger, Han Gankema, Augustinus Hoekstra en Joris Wouda kwamen met aanspanningen in actie. In de minimarathon moesten de meerspannen het afleggen tegen het enkelspan van Rudolf Pestman. Het publiek genoot van de spectaculaire snelle parcoursen van deze keur aan wedstrijdmenners én van een twaalfspan Friezen.

Dankjewel Eva Poppen Plenter voor dit leuke filmpje van Ijsbrand en ons afgelopen woensdag. Jannes Kinds Jeffry Kinds Alie Greving Janny Kinds

Geplaatst door Menteam Jannes Kinds op Vrijdag 7 juni 2019

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.