21 december 2009

Indoor Marathon Wanroij DZM op 16 en 17 januari 2010

Op 16 en 17 januari organiseert de Udense Menvereniging in samenwerking met District Zuid Mennen de zevende Indoor Marathon in het Hippisch Evenementen Centrum (voormalig KNHS–centrum) in Wanroij.
Er is nog ruimte in vrijwel alle rubrieken, maar met name de rubrieken enkelspan pony, tweespan pony en tandems kunnen nog versterking gebruiken!
U kunt zich inschrijven tot 31 december.Op 19 oktober is in de grote rijhal een volledig nieuwe Agterberg bodem gelegd waardoor de ondergrond veel stabieler is en de veiligheid van deelnemer en paard optimaal gewaarborgd is.
Er wordt evenals voorgaande jaren naast de reguliere rubrieken weer gestreden in een jeugdrubriek. De wedstrijd is tevens het indoorkampioenschap van DZM en wordt verreden over twee dagen. De grote rubrieken worden in groepen verdeeld om de wachttijd voor de deelnemers te acceptabel te houden.
Er wordt gereden volgens het nieuwe indoorreglement van de KNHS, met uitzondering van het samenvoegen van de klassen. De parcoursbouw is wederom in de capabele handen van Jeroen Houterman en Rinie van de Burgt.
De organisatie onderzoekt momenteel de mogelijkheden om showrubrieken of instructie onderdelen in het programma in te passen.
Meer informatie en inschrijven tot 31 december: Ton Wijnen, e-mail indoorwanroij@kpnmail.nl