6 november 2023

Indoor Mennen Denekamp staat weer voor de deur

Het is weer zover, het Indoor Mennen Denekamp staat weer voor de deur. Dit jaar met de finalewedstrijden van de Euregio Cup. Deze Cup is een competitie over twee wedstrijden waarbij de totaal tijden over de vier manches de plaatsing bepaald.

De eerste wedstrijd heeft op 28 oktober in Emlichheim plaats gevonden. Zaterdag 11 november begint de wedstrijd in Denekamp om 14:00 uur met de rubrieken enkel- en tweespan pony’s, en enkelspan paarden. Rond 18:30 uur gaan de tweespan paarden van start.

Vanaf 20:30 uur staat de Internationale rubriek vierspan pony’s op het programma. Publiek én deelnemers kunnen zich verheugen op een zeer sterk deelnemersveld waarbij de Nederlandse top het zal opnemen tegen menners uit België en Duitsland. Het belooft een dag te worden met spectaculaire sport onder gezellige omstandigheden!

De wedstrijd wordt gehouden bij St. De Manege Denekamp. Brandlichterweg 68, 7591 NE Denekamp. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig en de entree is gratis.

Klik hier voor de voorlopige startlijst en het programma

Zondag 12 november kan van 10:00 tot 13:00 uur een oefenparcours gereden worden.

De Euregio Cup Emlichhiem-Denekamp wordt mede mogelijk gemaakt door het Interreg-programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie (EU).