1 april 2014

KNHS Trainersseminar mennen op 2 april

De KNHS Trainersseminars met als thema ‘jong talent’ vinden dit jaar plaats op 2 en 4 april en op 28 juni in de nieuwe evenementenhal van de KNHS. Nieuw dit jaar is het Trainersseminar mennen dat op 2 april wordt gegeven door Ad Aarts.

Olympisch kampioene Anky van Grunsven verzorgt dit jaar samen met haar pupil Danielle Heijkoop het Trainerseminar dressuur op zaterdag 28 juni. Het Trainersseminar springen op vrijdagavond 4 april wordt verzorgd door Pieter Kersten. Het Trainersseminar mennen door Ad Aarts en voltige door Rob de Bruin worden gehouden op woensdag 2 april.

Als je een passepartout voor alle Trainerseminars aanschaft bezoek je één seminar gratis. Je kunt ook kaarten voor de afzonderlijke Trainersseminars bestellen. Klik hier voor meer informatie over het programma en om kaarten te bestellen.

Het KNHS Trainersseminar is een unieke en leerzame dag, waar je praktische handvatten aangereikt krijgt die je vervolgens kunt overdragen naar je eigen vereniging en leerlingen. Op het Trainersseminar komen elk jaar weer gerenommeerde trainers en instructeurs hun ervaringen met je delen. Uiteraard verschijnen er tijdens het seminar veel combinaties in de rijbaan. In 2015 zal het Trainersseminar weer gewoon in januari plaatsvinden.