16 september 2019

Internationaal deelnemersveld bij SWM Tilburg

In het weekend van 21 en 22 september worden de samengestelde wedstrijden mennen in Tilburg verreden. Landschapspark Moerenburg vormt het decor voor deze mooie wedstrijd, georganiseerd door Menvereniging de Postkoets uit Berkel-Enschot.

Met een internationaal deelnemersveld van honderd aanspanningen, waaronder deelnemers uit Zwitserland, Luxemburg en de USA wordt het een mooie wedstijd. Van hobbyrijder tot de internationale top en van enkelspan pony tot vierspan paarden: komend weekend verschijnt een zeer gevarieerd deelnemersveld aan de start in Tilburg.

Op zaterdag worden de dressuur en vaardigheid verreden. Het spektakelstuk -de marathon- vindt plaats op zondag, waarbij de menners de strijd met elkaar aangaan in zes nieuwe hindernissen, op loopafstand van elkaar liggend.  Dit jaar is er een nieuwe, spetterende waterhindernis aan de Koebrugseweg, landschappelijk ingepast in het natuurgebied.

Op het hoofdterrein is er op zondag van alles te doen met onder andere een Valkerij, kleine kinderboerderij, tekenwedstrijd en diverse kramen.
Het publiek is van harte welkom om te komen kijken, toegang is geheel gratis.

Klik hier voor meer informatie