1 maart 2023

Kaas voor prijswinnaars dressuurwedstrijd Barsingerhorn

Zondag 26 februari werd op de mooie locatie in Barsingerhorn gestreden in een dressuurwedstrijd waarbij er mooie extra prijzen beschikbaar gesteld waren. De deelnemer met de hoogste score in het ochtend- en in het middagprogramma kregen een heerlijk kaaspakket van de plaatselijke kaasboer!

Het ochtendprogramma werd gestart met de impuls- en jeugdrubriek en de Bixie. Na de eerste serie proeven werd er door de jury een aantal tips gegeven om de tweede proef nog beter te rijden, de resultaten daarvan waren direct terug te zien.
Bij de jonge Niels van de Handel en zijn pony Sam spatte het plezier er vanaf. Hij reed keurig en verdiende een lintje, prijsje en Bixie stempel.

Daarna was het de beurt aan de wedstrijdmenners. De eerste prijs in rubriek tweespan paarden, klasse L was voor Inge Hens die met haar prachtige tweespan Friezen 200,5 punten. Zij had daarmee de hoogste score bij jury Van de Munnik en mocht het kaaspakket meenemen naar Friesland.
De dag werd afgesloten met de klasse M en ZZ, door jury Beers beoordeeld, waarbij de hoogste score en eerste prijs in de klasse M voor Esmee Kramer was met haar stoere Fjord Lensvik, Ook zij nam een heerlijk kaaspakket mee naar huis.

Op zondag 12 maart organiseert Bucephalus weer een dressuurwedstrijd, inschrijven kan nog tot en met 5 maart.

Klik hier voor alle uitslagen
Klik hier om je in te schrijven voor de dressuurwedstrijd op 12 maart


Niels van de Handel
Foto: PhotobyME2u