31 maart 2010

Kalender 2011 klaar

In een korte maar vruchtbare vergadering van de Belangenvereniging Mennen met de wedstrijdorganisaties klasse 4 en internationaal is vanavond de wedstrijdkalender 2011 samengesteld.


De gebruikelijke najaars-evaluatievergadering met de wedstrijdorganisaties wordt samengevoegd met de voorjaars-kalendervergadering. Vanaf 2011 komen de wedstrijdorganisaties ieder jaar in januari bij elkaar om het voorgaande seizoen te evalueren, actuele zaken te bespreken en de data voor het daaropvolgende jaar vast te leggen.
Omdat er vanuit de wedstrijdorganisaties meer vraag is naar feedback over de wedstrijden, krijgen de deelnemers met ingang van dit seizoen na iedere klasse 4 wedstrijd een evaluatieformulier per e-mail toegestuurd.

Klik hier voor de voorlopige klasse 4 & internationale wedstrijdkalender 2011.
 

Vertegenwoordigers van alle wedstrijdorganisaties klasse 1, 2, 3 met klasse 4 rubrieken in 2010, klasse 4 en internationale wedstrijden in Nederland waren aanwezig op het KNHS-centrum in Ermelo.
In goed overleg werden de data van de Nederlandse wedstrijden vastgesteld. Het enige knelpunt voor 2011 wordt gevormd door (de aanvraag van) het WK pony’s in het Sloveense Lipica van 22 tot en met 25 september 2011. Dit valt gelijk met het Nederlands Kampioenschap voor pony’s in Deurne. De organisatie gaat in overleg met de KNHS om tot een passende oplossing te komen.