19 oktober 2015

KNHS Rondje Instructie Mennen met IJsbrand en Bram Chardon

Op donderdagavond 17 maart 2016 verzorgen niemand minder dan IJsbrand en Bram Chardon het KNHS Rondje Instructie Mennen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De avond staat in het teken van het thema ‘de opbouw van de opleiding van een menpaard.’

Viervoudig Wereldkampioen vierspan paarden IJsbrand Chardon heeft zijn voetsporen in de mensport ruimschoots verdiend. Met 26 nationale titels, een groot aantal individuele-en teammedailles met als hoogtepunt de Wereldtitels in 1988, 1992, 2002 en 2008 en vele nationale en internationale overwinningen is Chardon de meest succesvolle menner aller tijden.

Zijn zoon Bram is hard op weg in zijn voetsporen te treden. De 22-jarige Bram werd begin september in Breda voor de derde opeenvolgende keer gekroond tot wereldkampioen bij de vierspan pony’s en heeft de afgelopen vijf jaar een wezenlijke bijdrage geleverd aan de zilveren- en gouden teammedailles voor Nederland. Chardon jr. heeft een groot aantal overwinningen op nationale en internationale wedstrijden op zijn naam staan en is sinds 2011 ongeslagen op het Nederlands Kampioenschap.

Beide fanatieke menners zijn actief als instructeur en beschikken over het talent hun uitgebreide kennis op een sprekende manier aan het publiek over te dragen.

Het KNHS Rondje Instructie wordt gehouden op 17 maart 2016 in de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. De entree is € 15,- per persoon. Vanaf begin december kunnen de kaarten besteld worden via internet. Vragen kun je mailen naar: [email protected]